Praktische informatie

Praktische informatie voor tijdens uw verblijf

Beste gast,

Als een van de weinige Texelse bungalowparken vragen wij geen borg van onze gasten. De bungalows zijn allen eigendom van particulieren, die erop vertrouwen dat u – met zorg voor zowel hun bungalow(s) als de bijbehorende inventaris – een prettige vakantie bij ons zult doorbrengen. Als verhuurder gaan wij ervan uit dat u de bungalow volgens de voorschriften schoon achterlaat en eventuele gebreken direct meldt bij onze receptie.

Bungalowpark Vredelust wenst u een fijne vakantie!

Park informatie

Van harte welkom op Bungalowpark Vredelust. Een ideaal vakantiepark voor een heerlijk verblijf op Texel. Vredelust ligt aan de rand van een bosrijk natuurgebied, op loopafstand van strand en zee. Op ons park kunt u volop genieten van rust en privacy, in een kindvriendelijke omgeving. Om iedere gast een prettig verblijf op Vredelust te garanderen, hebben wij een aantal (park) regels vastgesteld. Wij verzoeken u vriendelijk deze regels tijdens uw verblijf op ons park na te leven. Verder vindt u in dit reglement ook allerlei informatie over het park, de receptie en de voorzieningen.

Bagagewagens

Voor het bagagevervoer van het parkeerterrein naar uw bungalow, kunt de speciale bagagewagens gebruiken. U vindt ze op de daarvoor bestemde plaatsen op het parkeerterrein. (met een 2 euro munt). De bagagewagens zijn voor collectief gebruik. Wij verzoeken u na het laden en lossen uw bagagewagen zo spoedig mogelijk weer terug te brengen naar het parkeerterrein.

Bed- en linnengoed

Het gebruik van bedlinnen is verplicht. Heeft u geen bedlinnen meegebracht, dan kunt u een pakket huren bij de receptie. Een linnenpakket bestaat uit een onderlaken, hoeslaken en kussensloop.

Bewoning

Het is niet toegestaan met meer dan het voorgeschreven aantal personen in de bungalow te overnachten. Dit in verband met o.a. de geldende brandvoorschriften.

Faciliteiten

Bungalowpark Vredelust heeft een speelweide, volleybalveld en openbare velden. Deze terreinen zijn altijd toegankelijk. Direct naast Bungalowpark Vredelust bevindt zich een bar-restaurant.

Fietsenverhuur

Bij de receptie kunt u elke dag fietsen huren. In samenwerking met verhuurbedrijf Van der Linde bieden wij u dames- en herenfietsen en kinderfietsen. Het is mogelijk om een fiets voor één dag, een week of meerdere weken te huren. Bij de receptie kunt u tevens skelters en bolderkarren huren.

Geluid

Wij verzoeken u de rust op het park zoveel mogelijk te respecteren, door tussen 22.00 en 08.00 uur het geluid tot een minimum te beperken.

Huisdieren

Op het park moet uw hond altijd aangelijnd zijn. De hond mag niet op de aanwezige (dek)bedden en banken. Wij verzoeken u vriendelijk de hond niet uit te laten op de speelweide, volleybalveld of openbare velden. Het bos is dichtbij! Huisdieren van bezoekers zijn niet toegestaan.

Instructies

Wij verzoeken u de instructies van de beheerder en/of onze medewerkers op te volgen. Op het moment dat u wordt aangesproken, zal hij of zij hiervoor geldige redenen hebben, zoals bijvoorbeeld het verzoek de parkregels te respecteren.

Inventaris

De inventaris, zoals banken, stoelen en tafels die binnen staan, mag u niet buiten gebruiken.

Kindermeubilair

In de accommodaties is geen standaard kindermeubilair aanwezig. Bij de receptie kunt u kindermeubilair huren: een babybed, een babybox en/of een kinderstoel.

Onderhoud

Mochten wij noodzakelijk onderhoud moeten plegen aan de bungalow tijdens uw verblijf, dan bent u verplicht ons toe te laten tot de bungalow. In het geval dat wij onderhoud moeten plegen, zullen wij dit vooraf aan u kenbaar maken.

Parkeren

Wij houden ons park graag rustig en kindvriendelijk. Behalve op de randweg naar de parkeerplaatsen is ons park daarom verder autovrij. Op de randwegen naar de parkeerplaatsen geldt een snelheidslimiet van 15 km/u. U bent verplicht uw auto te parkeren op een van de twee (grote) parkeerplaatsen. U kunt de borden volgen. Ook op de parkplattegrond  kunt u zien waar de parkeerterreinen zich bevinden.

Post

Tijdens uw vakantie kunt u de krant en andere post door laten sturen naar Bungalowpark Vredelust. Wij zullen uw post dagelijks in het daarvoor bestemde postvakje deponeren. De postvakjes bevinden zich in de hal bij de receptie. Deze zijn ingedeeld op alfabet. De hal is altijd geopend, zodat u uw post kunt ophalen op een tijdstip dat u het beste uitkomt.

Receptie

Bij de receptie van Vredelust kunt u terecht voor vragen en informatie.

Openingstijden receptie

maandag t/m zaterdag geopend van 9.00 tot 12.30 uur.

Vrijdag van 9.00 tot 20.00 uur

Zondag gesloten

Schade

Constateert u bij aankomst een gebrek of schade aan de bungalow en/of de inventaris, meldt u dit dan bij de receptie. Wij zullen het zo snel mogelijk verhelpen. Ook als er tijdens uw verblijf een gebrek of schade ontstaat, verzoeken wij u dit aan ons door te geven.

Terrein

Houdt u het parkterrein alstublieft netjes en schoon. Dit is niet alleen prettig voor de spelende kinderen, maar ook voor uzelf en alle overige gasten op ons park. Op meerdere plaatsen zijn containers geplaatst voor afval en oud papier. Glaswerk kunt u deponeren in de daarvoor bestemde glasbak.

Wasserette

Bungalowpark Vredelust heeft een centrale wasserette. De prijs voor wassen is € 5,00 per keer en voor drogen € 4,00 per keer.