Lekker buiten zijn

Sportief

Leef je uit!

Vredelust is een vakantiepark voor het hele gezin. Van peuter tot tiener: voor elke leeftijd is er genoeg avontuur te beleven op de sport- en speelvelden.

Speeltuin

Voor de kleintjes staan leuke speeltoestellen op een veldje. Lekker glijden, klimmen en klauteren. Onder het toeziend oog van vaders en moeders vertonen de dreumesen hun kunsten. Steeds een stapje verder, met een trotse glimlach op het gezicht. En als ze toch een keertje vallen? Dan maakt het beloofde ijsje veel goed!

Sportveld

Heb jij er alweer zin in? Na een dag aan zee met je ouders kom je 's avonds alle vrienden tegen op het sportveld. Volleyballen, voetballen of vliegeren; ruimte genoeg. Maak teams en laat je beste skills zien in een ware competitie. Belangrijkste spelregel? Kijk af en toe op je horloge! Want in het heetst van de strijd kun je spontaan vergeten dat je ouders je verwachten bij de barbecue. Het is tenslotte vakantie.

Avonturentuin

Aan de rand van het park ligt een avonturentuin. Test je evenwicht op de houten toestellen. Of leg een klein parcours af, waarbij het aankomt op snelheid en behendigheid! Je kunt klimmen, hangen en springen. Leuk voor kleine én grote kinderen.

  • Groot voetbalveld
  • Volleybalveld
  • 2 tafeltennistafels
  • 20 meter lange kabelbaan!
  • Speeltoestellen voor elke leeftijd

< Terug naar het overzicht